Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Λαπαβίτσας - Τσακαλώτος - Ιωακείμογλου: Βίντεο από την εκδήλωση περί εναλλακτικών πολιτικών απέναντι στο μνημόνιο



ΠΗΓΗ: The Press Project


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου η εκδήλωση συζήτηση της Αυτόνομης Παρέμβασης με θέμα: Η ανάγκη διατύπωσης ενός εναλλακτικού σχεδίου από τα συνδικάτα απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές. (Με αφορμή την έκθεση του ΙΝΕ ΓΣΕΕ για την Οικονομία).

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Τιτάνια πάνω από 450 άτομα παρακολούθησαν τις παρεμβάσεις των τριών εισηγητών και συγκεκριμένα κατά τη σειρά των τοποθετήσεων, του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Λονδίνου Κώστα Λαπαβίτσα, του οικονομολόγου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτου και του οικονομολόγου επιστημονικού συνεργάτη του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ηλία Ιωακείμογλου.

Τον συντονισμό της συζήτησης είχε η αναπληρώτρια Γραματέας της Αυτόνομης Παρέμβασης Δέσποινα Σπανού ενώ το άνοιγμα έκανε ο Γραμματέας της Αυτόνομης Παρέμβασης Γιώργος Γαβρίλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης, οι Βουλευτές Δ. Στρατούλης, Ν. Βαλαβάνη, Μ. Μπόλαρη, Θ. Φωτίου, Θ. Πετράκος, Α. Αλεξόπουλος, αρκετά μέλη της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Ε. Μπιτσάκης, ο νέος πρέσβης της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα καθώς και άνθρωποι από τα κοινωνικά κινήματα.



Δείτε τα σχετικά βίντεο με τις παρεμβάσεις των εισηγητών















Δεν υπάρχουν σχόλια: